معرفی آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر
آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر نوعی آلوی طلایی رنگ است که پس از خشک شدن به رنگ قهوهای در می آید و بافتی کاملا نرم و گوشتی دارد، بدون خرابی و زدگی، بدون هیچگونه مواد نگهدارنده و… تولید میشود؛ همچنین آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر در معرض آفتاب، بدون مواد افزودنی و تیزآب خشک میشود. از این محصول در انواع خورشها، در کنار مرغ، مرغ شکم پر، ماهی و… میتوانید استفاده کنید.
خواص آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر
- پیشگیری و کنترل فشار خون
- پیشگیری و درمان یبوست
- تنظیم مزاج بدن
- کنترل چربی کبد
- کمک به رفع کم خونی
- افزایش متابولیسم بدن
- و…
شرایط نگهداری آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر
اگر قصد دارید آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر را مدت زمان طولانی تری نگهداری کنید برای جلوگیری از خراب شدن و تغییر مزه و کیفیت این محصول لازم است آنرا در فریزر نگهدارید. همچنین میتوانید آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر را در جای خشک و خنک و در ظرف در بسته نگهداری کنید.
نظر
هنوز نظری وجود ندارد.