آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر

14,000 تومان140,000 تومان

برند :

  • بدون برند

ویژگی های آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر:

  • کشور تولید کننده : ایران
  • رنگ قهوه‌ای
  • با طعمی ملس
  • کاملا گوشتی و نرم
  • آفتاب خشک
  • مناسب برای انواع خورش‌ها
  • بدون پوست
خالی کردن
شناسه محصول: SH18027 دسته: , ,

معرفی آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر

آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر نوعی آلوی طلایی رنگ است که پس از خشک شدن به رنگ قهوه‌ای در می آید و بافتی کاملا نرم و گوشتی دارد، بدون خرابی و زدگی، بدون هیچ‌گونه مواد نگه‌دارنده و… تولید می‌شود؛ هم‌چنین آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر در معرض آفتاب، بدون مواد افزودنی و تیزآب خشک می‌شود. از این محصول در انواع خورش‌ها، در کنار مرغ، مرغ شکم پر، ماهی و… می‌توانید استفاده کنید.

خواص آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر

  1. پیشگیری و کنترل فشار خون
  2. پیشگیری و درمان یبوست
  3. تنظیم مزاج بدن
  4. کنترل چربی کبد
  5. کمک به رفع کم خونی
  6. افزایش متابولیسم بدن
  7. و…

شرایط نگه‌داری آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر

اگر قصد دارید آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر را مدت زمان طولانی تری نگه‌داری کنید برای جلوگیری از خراب شدن و تغییر مزه و کیفیت این محصول لازم است آن‌را در فریزر نگه‌دارید. هم‌چنین می‌توانید آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر را در جای خشک و خنک و در ظرف در بسته نگه‌داری کنید.

روش نگهداری

در جای خنک نگهداری شود, نگهداری در ظرف مستحکم و در بسته

شهر تولید کننده

شهرستان ملایر

کشور تولید کننده

ایران

مشخصات محصول

100% ارگانیک, بدون تیزآب, بدون خرابی و یا زدگی, بدون مواد افزودنی, خشک شده در آفتاب, خوش طعم و تازه, فاقد خرابی و پوکی

نوع محصول

خورشتی

طعم

ملس و کمی ترش

مدت زمان ماندگاری

در صورت نگهداری صحیح، ماندگاری تا 1 سال بدون تغییر طعم و کیفیت

وزن

1 کیلو, 100 گرم

نظر

هنوز نظری وجود ندارد.

Be the first to review “آلو بخارا گوشتی و بدون پوست ملایر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

14,000 تومان140,000 تومان
( 0 نظر )