خرید نخودچی و کشمش
نخودچی و کشمش همانطور که پیداست از ترکیب دو ماده مغذی تشکیل میشود که هر یک از آنها به تنهایی دارای خواص بیشماری هستند. یکی از این مواد تشکیل دهنده نخودچی است که از نخود پخته شده بهدست میآید که در برخی موارد دارای پوششی از نمک، ادویهجات، ترشیجات، میخک یا آبنبات هستند. مورد دوم از این مواد تشکیل دهنده این ترکیب کشمش است که از انگور خشک شده بهدست میآید و تمامی خواص این میوه مغذی را دارد. در ادامه نکاتی برای خرید و نگهداری نخودچی و کشمش ارائه خواهیم داد.
چرا نخودچی کشمش بخوریم؟
هر یک از ترکیبات نخودچی کشمش دارای ارزش غذایی بالایی هستند و مواد مغذی فراوانی در رژیم غذایی مصرفکننده دارند که ترکیب این دو با یکدیگر، خواص این محصول را دو چندان میکند. علاوه بر این مصرف نخودچی کشمش برای کودکان نیز بسیار مفید میباشد و بهعنوان یک جایگزین مناسب برای تنقلات مضر محسوب میشود.
ارزش غذایی که نخودچی کشمش دارد با توجه به نوع محصولات متفاوت است. بهترین نوع کشمش و نخودچی برای ترکیب این دو محصول، استفاده از نخودچی خام و کشمش سبز میباشد. میزان انرژی و مواد مغذی برای ترکیب 50 گرم نخودچی و 50 گرم کشمش سبز شامل موارد زیر است:
- کالری نخودچی و کشمش: 328 کالری
- چربی کل: 36/3 گرم
- کلسترول: صفر میلیگرم
- کربوهیدرات کل: 69 گرم
- پروتئین: 11 گرم
- آهن: 9/3 میلیگرم
- پتاسیم: 795 میلیگرم
علاوه بر این لازم است بدانید که طبع نخودچی کشمش گرم و خشک است و مصرف آن برای افراد سرد مزاج و معتدل مناسب میباشد.
خرید اینترنتی نخود کشمش در شور و شیرین
تولیدکنندگان آجیل و خشکبار برای ارائه نخودچی و کشمش با کیفیت سعی میکنند این محصول را در بسته بندیهای بهداشتی و شیک روانه بازار کنند. برای خرید نخودچی و کشمش به صورت آنلاین تنها باید به صفحه محصولات فروشگاه شور و شیرین در همین سایت مراجعه نمایید. در سایت شور و شیرین علاوه بر اینکه از ویژگیهای این محصول اطلاع پیدا میکنید، میتوانید قیمت نخودچی و کشمش را مشاهده نماییید و سپس نسبت به ثبت خرید خود اقدام نمایید. سایت شور و شیرین این امکان را فراهم آورده است تا بدون حضور در فروشگاه بتوانید محصول خود را بهصورت کاملا بهداشتی، درب منزل دریافت کنید.
کدام خشکبارها برای تهیه نخودکشمش مناسب است؟
همانطور که میدانید انواع کشمش و نخودچی در طعم و رنگهای مختلف روانه بازار شده است. انواع نخودچی مانند نخودچی شور، شیرین و خام، در تهیه انواع آجیل استفاده میشود که هر کدام دارای مزه جالب مخصوص به خود میباشد. شما نیز میتوانید بر اساس ذائقه خود، هر نوع نخودچی را انتخاب کنید، اما باید بدانید که سالمترین گزینه نخودچی خام میباشد زیرا نخودچی خام، خطر ابتلا به دیابت یا فشار خون را کاهش میدهد.
همچنین بهترین نوع کشمش برای استفاده در نخودچی و کشمش، محصولی است که برای تهیه آن از روشهای غیرشیمیایی استفاده شده باشد. برای مثال از دی اکسید گوگرد به عنوان نگهدارنده در تهیه کشمش طلایی استفاده میشود و از نور مستقیم خورشید برای خشک کردن انگور استفاده نمیشود. البته ذکر این نکته ضروری است که میزان مواد مغذی در کشمش طلایی، با کشمشهای دیگر یکسان است و یک وعده غذایی سالم و خوشمزه محسوب میشود.
نخودچی و کشمش فله یا بستهبندی؟
همانطور که میدانید انواع آجیل و خشکبار فلهای و بستهبندی شده در بازار وجود دارد. توصیه ما این است که از آجیلهای بستهبندی شده و دارای پروانه بهداشت خریداری نمایید. هرچند آجیل فله نسبت به انواع بستهبندی شده آن ارزانتر است، اما شرایط نگهداری، نحوه تهیه و فرآوری این آجیلهای بستهبندی شده باعث میشود سلامت این خشکبار بالاتر رود. علاوه بر این باید دقت کنید که آجیلهایی مانند کشمش و نخودچی، در معرض آلودگی به سموم قارچی هستند.
نکات مهم برای خرید نخودچی و کشمش
در کل اگر میخواهید نسبت به خرید نخودچی و کشمش به صورت فله یا بستهبندی اقدام کنید، بهتر است به نکات زیر توجه نمایید:
- برای خرید نخودچی و کشمش بهتر است دانههای کشمش را فشار دهید تا از نرم بودن بافت آن مطمئن شوید. نباید کشمشهایی با بافت خشک و سخت را خریداری نمایید.
- اگر قصد خرید نخودچی و کشمش به صورت فله را دارید بهتر است آن را بو کنید. اگر بوی ترشیدگی به مشامتان رسید، کشمش فاسد شده یا در حال خراب شدن میباشد.
- دقت کنید که اگر کشمش در محیطهای مرطوب نگهداری شود، این شرایط باعث میشود بر روی آن کپک رشد کند. بنابراین به هنگام خرید باید توجه کنید که نشانی از رشد کپک بر روی کشمشها وجود نداشته باشد.
- کشمشهایی که دارای سطحی کریستالی هستند، گزینه مناسبی برای خرید نیستند. اگر سطح کشمش شکرک زده باشد به معنی افزودن شکر اضافی میباشد که مصرف آن توصیه نمیگردد.
- برای تولید نخودچی در مواردی از نخودهای آفتزده استفاده میشود. بنابراین به هنگام خرید نخودچی و کشمش باید به علائم آفتزدگی نیز توجه نمایید. این علائم به شکل سوراخهای مرئی بر سطح نخودچی هستند.
- برخی از تولید کنندگان برای اینکه ظاهر آجیلها را جذابتر کنند از رنگ و مواد براقکننده بر سطح آنها استفاده میکنند. این مواد براقکننده مشکلات فراوانی را در بدن ایجاد میکنند و سلامت فرد را در درازمدت تهدید میکنند. بنابراین به هنگام خرید از خشکباری که بیش از اندازه درخشان هستند خودداری کنید.
نکات مهم برای نگهداری نخودچی و کشمش
یکی از حساسترین انواع آجیلها کشمش میباشد. این محصول برای نگهداری نیاز به شرایط مناسبی دارد. برای مثال کابینتهای آشپزخانه دارای محیط گرم و مرطوبی هستند که برای نگهداری کشمش مناسب نیستند. بیشترین زمانی که میتوانید نخودچی کشمش را در محیط آشپزخانه نگه دارید، یک ماه است زیرا بعد از این مدت خشک و تیره میشود. همچنین باید دقت کنید که بعد از گذشت این مدت، ویتامینهای موجود در کشمش از بین خواهد رفت.
بنابراین توصیه ما این است که نخود و کشمش را در یک ظرف دربسته قرار دهید و آن را در یخچال نگهداری نمایید. با این شرایط کیفیت و خواص این محصول برای مدت یک سال ثابت میماند.