ویژگیهای بادام هندی دو آتیشه
بادام هندی دو آتیشه، همانطور که از نامش پیداست بادام هندی دوبار در آتش پخته میشود تا طعمی بی نظیر و خوش مزه پیدا کند. بادام هندی دو آتیشه یک محصول بسیار باکیفیت و بدون خرابی و زدگی است.
معرفی بادام هندی دو آتیشه
بادام هندی دوآتیشه نمکی یکی از انواع بادام هندی است که تنها روش پخت و یا در اصطلاح بو دادن آن متفاوت است. بادام هندی دو آتیشه دارای طبعی گرم و خشک بوده و سرشار از مواد مغذی از جمله آهن، روی، مس، ویتامین B و… است.
موارد مصرف بادام هندی دو آتیشه
از بادام هندی دو آتیشه به عنوان میانوعده، تنقلات سالم و جایگزین تنقلات ناسالم مانند چیپس، پفک و…، پذیرایی در مهمانی و دورهمیها و… استفاده کنید.
خواص بادام هندی دو آتیشه
- کاهش سطح تری گلیسرید خون
- کاهش سطح التهاب بدن
- کمک به کاهش خطر ابتلا به سنگ صفرا
- کمک به کاهش وزن
- کمک به بهبود سلامت استخوان
- کمک به کاهش خطر ابتلا به سرطانهای رایج بهویژه سرطانهای مربوط به دستگاه گوارش
- محافظت از ابتلا به آلزایمر(غنی از نیاسین)
- مراقبت از پوست (به لحاظ بالا بودن میزان آنتی اکسیدان ها)
- جلوگیری از سکته مغزی
- مبارزه و درمان افسردگی (به لحاظ بالا بودن میزان سروتونین در آن)
- کمک به سلامت و استحکام استخوان ها (به لحاظ غنی بودن از آهن و کلسیم)
شرایط نگهداری بادام هندی دو آتیشه
برای داشتن بادام هندی دو آتیشه بدون تغییر مزه و کیفیت باید آنرا در جای خشک و خنک و در ظرف محکم و در بسته نگهدارید.
نظر
هنوز نظری وجود ندارد.