معرفی پسته شور زعفرانی احمدآقایی
پسته یکی از دانههای خوراکی و آجیلی است که در بین تمام مردم دنیا به ویژه ایرانیان طرفدار دارد.
پسته شور زعفرانی احمدآقایی به دلیل داشتن طعم فوق العاده و شکل ظاهریاش از مرغوبترین انواع پسته است، مزهی خوب و وجود اسید چرب امگا3 در این بسته شاخص تفاوت آن با انواع دیگر است.
پسته شور زعفرانی احمدآقایی به نسبت پسته اکبری کوچکتر، و نسبت به نوع فندقی بزرگتر و کشیدهتر میباشد.
ویژگیهای پسته شور زعفرانی احمدآقایی
- ظاهری زیبا، یکدست و کشیده
- قرمز رنگ بودن روی مغز پسته
- سبز بودن رنگ مغز پسته
- سفید استخوانی بودن رنگ پوسته سخت پسته
- شکل بادامی و بلند
- پسته احمد آقایی نسبتا بزرگ است
- پوسته پسته احمدآقایی از یک طرف نیمه باز و از طرف دیگر کاملا باز شده است
خواص پسته
- تقویت نیروی جنسی
- تقویت مغز و ذهن
- تسکین سرفه
- تقویت معده
- کمک به کنترل وزن
- کمک به سلامت چشم
شرایط نگهداری پسته شور زعفرانی احمدآقایی
پسته شور زعفرانی احمدآقایی از نوع دانه درشت و برشته شده با طعم نمکی توسط شور و شیرین ارائه میشود. این محصول را درصورت نگهداری در شرایط درست و مناسب یعنی در جای خشک و خنک، میتوانید تا یک سال بدون تغییر مزه، رنگ و خرابی نگهداری کنید.
حسین –
خیلی خوش طعم و تازه بود. منو یاد پسته های قدیم انداخت طعم این پسته رو خیلی دوست داشتم، ترد و خوشمزه بود.