معرفی مغز بادام سنگی شیرین ایرانی درجه یک
مغز بادام سنگی شیرین ایرانی در واقع مغز درونی نوعی از بادام است که دارای پوستی سخت و سفت میباشد که برای مغز کردن آن حتما لازم است که از ابزاری مانند بادام شکن، گوشتکوب و یا … استفاده کرد و به راحتی قابل شکستن نیست.
مغز بادام سنگی شیرین ایرانی درجه یک رنگی کمی تیره رنگ بوده اما سایز آن از پوست آن بزرگتر است و از قیمت مناسب تری برخوردار است.
خواص مغز بادام سنگی شیرین ایرانی درجه یک
مغز بادام سنگی شیرین ایرانی درجه یک خواص بسیار زیادی دارد که از جملهی آنها میتوان به وجود ویتامین E، اسیدهای چرب غیراشباع، فیبر رژیمی، خاصیت آنتی اکسیدانی، ویتامین های مانند ریبوفلاوین، مواد معدنی مانند منیزیم و… اشاره کرد.
شرایط نگهداری مغز بادام سنگی شیرین ایرانی درجه یک
مغز بادام سنگی شیرین ایرانی را باید در ظرف دربسته و درجای خشک و خنک نگهداری کنید، درصورت نگهداری اصولی و درست این محصول را میتوانید بین 6 ماه تا یک سال بدون تغییر رنگ، طعم، بو و مزه استفاده کنید.
مهدی –
خوش طعم تازه شیرین نرم خیلی با کیفیت و درجه یک لذت بردم از خوردنشون ممنونم