معرفی بادام زمینی با طعم پیاز و جعفری
بادام زمینی با طعم پیاز جعفری یکی از انواع آجیلها است که ارزش غذایی مانند گردو و بادام دارد.
بادام زمینی با طعم پیاز و جعفری سرشار از مواد مغذی ضروری و منبع عالی از منگنز، نیاسین، ویتامین E، اسید فولیک، فیبر و فسفر است.
بادام زمینی با طعم پیاز جعفری، طعمی بسیار خوشایندتر از بادام زمینی خام یا نمکی دارد به همین دلیل بسیار خوش خوراکتر است و طرفداران بیشتری دارد.
ویژگیهای بادام زمینی با طعم پیاز و جعفری
بادام زمینی زمینی با طعم پیاز و جعفری در واقع دانههای بادام زمینی است که با لایه نازکی از طعم دهندههای پیاز و جعفری پوشیده شده و بو داده شدهاند.
خواص بادام زمینی با طعم پیاز و جعفری
- کاهش خطر بیماری های قلبی
- کنترل وزن
- تثبیت سطح قند خون
- افزایش متابولیسم در بدن انسان
- تسهیل باروری
- رفع یبوست
موارد مصرف بادام زمینی با طعم پیاز و جعفری
بادام زمینی با طعم پیاز و جعفری یک انتخاب بسیار مناسب برای میان وعده کودکان و نوجوانان، پذیرایی در مهمانیها و… است.
شرایط نگهداری بادام زمینی با طعم پیاز و جعفری
بادام زمینی با طعم پیاز جعفری را بهتر است درجای خشک و خنک و در ظرف محکم و دربسته نگهداری کنید.
جدول ارزش غذایی در هر 100 گرم بادام زمینی با طعم پیاز و جعفری
- 567 کالری
- 49 گرم چربی کامل
- 18 میلی گرم سدیم
- 705 میلی گرم پتاسیم
- 16 گرم کربوهیدرات کل
- 26 گرم پروتئین
نظر
هنوز نظری وجود ندارد.