معرفی قیسی زردآلو خشک
برگه زردآلو خشک یا قیسی محصولی است که از خشک کردن زردآلو تهیه میشود و یکی از تنقلات سالم و مفیدی است که میتوان در تمام فصول از آن استفاده کرد.
قیصی زردآلوی خشک را با استفاده از دستگاه میوه خشک کن تولید میکنند که تأثیری روی ارزش غذایی زردآلو خشک نمیگذارد. قیسی زردآلوی خشک سرشار از فیبر رژیمی، انواع ویتامینها، بتاکاروتن، پتاسیم، آهن و… است.
ویژگیهای قیسی زردآلو خشک
قیسی زردآلوی خشک یک محصول با کیفیت، تهیه شده از میوه درجه یک و بدون خرابی و زدگی است که ضمن داشتن طعم بی نظیر از بافتی نرم و بدون سفتی برخوردار است.
شرایط نگهداری قیسی زردآلو خشک
قیسی زردآلوی خشک را باید در ظرف محکم و دربسته و در جای خشک و خنک نگه دارید.
مزایای قیسی زردآلو خشک
- محافظت از قلب
- مراقبت از پوست
- رفع یبوست
- برطرف کردن بوی بد دهان
- حفظ سلامت استخوانها
- جلوگیری از ریزش مو
- و…
موارد مصرف قیسی زردآلو خشک
از قیسی زردآلوی خشک در انواع خورشها، ترشیها، دسرها، شیکها، در کنار مرغ و… میتوانید استفاده کنید.
نظر
هنوز نظری وجود ندارد.