معرفی نخودچی دو آتیشه شور ممقان
نخودچی دو آتیشه شور ممقان نوعی آجیل است که از نخودهای تازه و ریز که در آب پخته شدهاند و پس از آبکش شدن پوست آنها را جدا میکنند و سپس در دیگهای بزرگ بانمک یا شکر تفت میدهند تا ترد و پفکی شود، به دست میآید. از نخودچی در کاسه آجیل، به عنوان میان وعده و… استفاده میکنند زیرا نخودچی دو آتیشه ممقان دارای خواص بسیار زیادی میباشد.
خواص نخودچی دو آتیشه شور ممقان :
- تسهیل عملکرد آنزیمها با کمک مواد معدنی و منگنز
- تولید انرژی
- خواص آنتی اکسیدانی
- موثر در کاهش کلسترول
- سرشار از آهن
- سرشار از فسفر
شرایط نگهداری نخودچی دو آتیشه شور ممقان
این نخودچی دو آتیشه شور ممقان، بوداده، نمکی و درشت است برای نگهداری این محصول تا مدت زمان بین 6 ماه تا یک سال لازم است که آنرا درجای خشک و خنک نگهداری کنید.
معصومه –
بچه من انقدر نخود چی دوست داره که حد نداره از چند جای مختلف خرید کردم اما هیچ کدوم کیفیت نخودچی های شما رو نداشت واقعا ازتون ممنونم