معرفی دانه سویا آجیلی دشت مغان
دانه سویا آجیلی دشت مغان در واقع همان دانهی سویای بو داده شده و تفت داده شده است که بسیار ترد بوده و به عنوان تنقلات مورد استفاده قرار میگیرد. دانه سویا آجیلی محصول ایرانی و تولید شده در استان اردبیل و شهرستان دشت مغان است که به طور طبیعی سرشار از چربیهای اشباع و غیر اشباع است و به همین دلیل میتواند یک وعده غذای بسیار سالم اما پر کالری باشد. دانه سویا آجیلی دشت مغان دارای مقادیر ارزشمندی فیبر است همانطور که میدانید فیبرها به عملکرد سیستم گوارش کمک کرده و در کنترل اشتها و قندخون نقش دارند.
جدول ارزش غذایی دانه سویا آجیلی دشت مغان به ازای هر 100 گرم
- 141 کیلو کالری
- 12.35 گرم پروتئین
- 6.4 گرم چربی
- 11.05 گرم کربوهیدرات
- 4.2 گرم فیبر
مزایای دانه سویا آجیلی دشت مغان
- انرژی زا
- دفع سموم بدن
- افزایش استروژن در زنان
- پروتئین گیاهی
- بهبود عملکرد رودهها
- پیشگیری از بروز سنگ صفرا
- تقویت سیستم ایمنی
- و….
شرایط نگهداری دانه سویا آجیلی دشت مغان
دانه سویا آجیلی دشت مقان را باید در جای خشک و خنک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
نظر
هنوز نظری وجود ندارد.