معرفی تخمه جابونی اعلاء
تخمه جابونی (جابانی) که در اصطلاح عامیانه به نام تخمهی ژاپنی بین مردم معروف است، یکی از دانههای آجیل خوراکی است که در واقع تخم نوعی هندوانه محسوب میشود که قابل خوردن نیست و به آن هندوانه آجیلی نیز میگویند.
این نوع از تخمه جابونی اعلا، دانه درشت و بو داده میباشد که با نمک نیز طعم دار شده است و تخمه جابونی شور اعلا میباشد، این محصول سرشار از چربی غیراشباع و مفید است که این چربی برای همی بافتهای بدن و غشای سلولها مفید بوده و مصرف آن باعث کاهش میزان چربی بد خون میشود؛ همچنین تخمه ژاپنی سرشار از پروتئین، آنتی اکسیدان و مواد مغذی است.
خواص تخمه ژاپنی :
- بخشی از آهن مورد نیاز بدن را تأمین میکند.
- منیزیم موجود در این آجیل در حفظ سلامت اعصاب نقش دارد.
- وجود روی در این تخمه، کمک فراوانی به متابولیسم بدن کرده و دستگاه ایمنی آن را قوی میکند.
- برای کمخونی موثر است.
شرایط نگهداری تخمه جابونی اعلاء
تخمه جابونی اعلاء که توسط شور و شیرین ارائه میشود کاملا یکدست، درشت و بدون پوکی و خرابی است، اگر این محصول را درجای خشک و خنک و در شرایط مناسب نگهداری کنید بین 6 تا 12 ماه میتوانید این محصول را با همان کیفیت اولیه، بدون تغییر بو و مزه استفاده کنید.
هادیان فر –
از نظر طعم و مزه عالی بود اصلا مزه موندگی نمیده خیلی سفت نیست مزه داریش به اندازه بود و من خیلی خوشم اومد