معرفی پفک هندی لانه زنبوری نی تل
پفک هندی لانه زنبوری نیتل یکی از تنقلات بسیار محبوب است، که کودکان و حتی بزرگسالان از خوردن آن لذت میبرند.
پفک هندی از ترکیب نشاسته ذرت، آب، مقدار کمی نمک و روغن مایع تشکیل شده است، آرد ذرت بهعنوان اصلیترین مادهی تشکیل دهندهی پفک هندی است.
پفک هندی لانه زنبوری نی تل در رنگهای متنوعی در بستهبندی وجود دارد.
روش مصرف پفک هندی لانه زنبوری نی تل
ظرفی با ارتفاع مناسب را انتخاب کنید، روغن را درون ظرف بریزید و اجازه دهید تا گرم شود؛ مقدار مناسبی از پفکها را درون روغن بریزید و اجازه دهید تا به طور یکسان پف کنند، حالا پفکها را از روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر بریزید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.
اگر دوست دارید پفکهای شما طعم دار باشند، میتوانید نمک، فلفل یا سرکه و یا کچاپ به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس نوش جان کنید
جمالی زاده –
طعم مطلوب
تازگی بالا
بسته بندی درست
مغذی و مقوی