ویژگیهای پاستیل طرح تمشکی ببتو
بافت نرم و ژلاتینی، کیفیت عالی، عدم وجود الکل، حلال بودن از مهمترین ویژگیهای پاستیل طرح تمشکی ببتو است.
طعم و مزهی پاستیل طرح تمشکی نیز، همان طعم تمشک است که جذابیت و محبوبیت این پاستیل را بیشتر کرده است.
معرفی پاستیل طرح تمشکی ببتو
پاستیل طرح تمشکی ببتو یکی از انواع تنقلات با طعم شیرین، کوچک و لاستیکی مانند است که از ترکیب شربت ذرت، نشاسته، آب، ژلاتین، ساکارز، و مقدار کمی مواد رنگی و اسانس های مجاز تولید میشود.
پاستیل طرح تمشکی ببتو تولید کمپانی پاستیل سازی کشور ترکیه است که بیش از 20 سال است، تولید پاستیل را شروع کرده و توانسته به یکی از برندهای برتر در صنعت شیرینی سازی و تنقلات تبدیل شود.
وجود ژلاتین در مواد اولیه پاستیل طرح تمشک ببتو باعث میشود که به پاستیل حالت ژلهای بدهد و هنگام خوردن در دهان آب شود و باعث چسبناکی آن شود.
موارد مصرف پاستیل طرح تمشکی ببتو
از پاستیل ببتو طرح تمشک میتوانید به عنوان میان وعده، تزیین میز دورهمی، پذیرایی در مهمانیها و حتی تزیین برخی دسرها استفاده کنید.
روش نگهداری پاستیل طرح تمشکی ببتو
با نگهداری پاستیل طرح تمشک ببتو در جای خشک و خنک و دور از نور و رطوبت میتوانید از تغییر رنگ، بو و مزه این محصول جلوگیری نمایید.
فاطمه سالاری –
پاستیل های خوشگل و خوشمزه ای هستن