معرفی نقل گشنیزی ریز چهار طعم
نقل گشنیزی ریز چهار طعم، نوعی شیرینی است که در حالت اصلی به رنگ سفید است، اما این نوع نقل به دلیل اضافه شدن طعم دهندههایی مانند زعفران، پونه، چای ترش، گل محمدی دارای چهار رنگ سفید و صورتی، صورتی، سبز و زرد است که در مغز آن تخم گشنیز قرار دارد و شما پس از شکاندن آن در دهانتان، طعم مطلوب و خوشایند گشنیز را احساس میکنید.
از ترکیب آب، شکر، کرم تارتار، وانیل، گلاب، مغز گشنیز، زعفران، چای قرمز، گل محمدی و پونه، نقل گشنیزی ریز چهار طعم به دست میآید. نقل گشنیزی ریز چهار طعم محصول شهرستان ملایر است که از آن میتوان به جای قند استفاده کرد.
روش نگهداری نقل گشنیزی ریز چهار طعم
نقل گشنیزی ریز چهار طعم را اگر در جای خشک و خنک قرار ندهید کیفیت اصلی و اولیه خود را از دست داده و حتی ممکن است به هم بچسبند و یا شکل ظاهری خود را از دست بدهند، همچنین برای نگهداری نقل حتما آن را در ظرف دربسته و یخچال قرار دهید تا رطوبت خود را از دست ندهد و سفت نشود.
موارد مصرف نقل گشنیزی ریز چهار طعم
نقل در سنتهای دیرینه ایرانی به عنوان نمادی از شادی بوده است، به همین دلیل در بسیاری از مراسمات شادی مانند عروسی، روی سر عروس و داماد نقل میریختند. از نقل گشنیزی ریز چهار طعم را میتوان در کنار چای، نوشیدنیها و… همچنین در مشکل گشا، آجیل استفاده کرد.
ستایش –
خیلی خوب و خوش طعم بود. بسیار نرم و با کیفیت