معرفی شکر پنیر گرد با طعم گل محمدی
شکرپنیر گرد با طعم گل محمدی یک شیرینی است که از آب و شکر غلیظ شده و طعم دهندهی گل محمدی تولید میشود به این صورت که ترکیبی از آب و شکر را روی حرارت میگذارند تا به جوش بیاید و به قوام برسد سپس این مخلوط را بر روی سنگ بار پهن میکنند و آنرا مرتب دو نفر از دو طرف میکشند تا قرمزی شکر به سفیدی تبدیل شود، سپس آن را با قیچی میبرند تا به شکل گرد درآید بعد آن را در بین آرد میریزند تا رس کند و برای خوشمزه شدن آن، طعم دهندهی گل محمدی به آن اضافه میکنند.
موارد مصرف شکر پنیر گرد با طعم گل محمدی
شکرپنیر گرد با طعم گل محمدی را میتوانید در کنار نوشیدنیهای گرم، چای، در مهمانیها و پذیراییها و… استفاده کنید.
روش نگهداری شکر پنیر گرد با طعم گل محمدی
شکرپنیر گرد با طعم گل محمدی را باید در ظرف دربسته و درجای خشک و خنک نگهداری کنید چون اگر شکرپنیر گرد را در معرض هوای آزاد قرار دهید کیفیت اولیه خود را از دست داده و نرمی آن از بین رفته و خشک میشود. پس لازم است که هر بار به میزان لازم شکرپنیر گرد با طعم گل محمدی را از بسته خارج کنید و سپس درب آن را بسته و در یخچال نگهداری کنید؛ این روش به شما کمک میکند که شکرپنیر گرد با طعم گل محمدی شما تا ماه ها سالم بماند.
رویا –
علاقه زیادی به شکرپنیر دارم ، بیشتر برندها فقط یک لایه نازک بصورت لعاب روی قند میدهند و اسمش را میگذارند شکرپنیر اما این اینطور نبود و انصافاً شکرپنیر خالص بود و براحتی زیر زبان حل میشود