معرفی حاجی بادام اعلا یزدی
حاجی بادام نوعی شیرینی محلی است که خاستگاه آن شهر یزد میباشد اما در برخی شهرهای مرکزی ایران مثل نایین و به ویژه یزد تولید میشود. این شیرینی خشک خوشمزه از ترکیب مغز بادام، پودر قند، آرد گندم، شکرآسیاب شده، آرد نخود چی، تخم مرغ، هل، جوز هندی و… به دست میآید.
این شیرینی به دلیل وجود جوز و آرد نخودچی ارزش خوراکی خوبی دارد، به همین دلیل انتخاب مناسبی برای مهمانیها، میان وعده، مصرف در کنار چای و… میباشد.
استفاده از جوز به دلیل دارا بودن آلکالوئیدهای خاص در ترکیبات حاجی بادام اعلا یزدی میتواند سبب تسکین دردهای مفصلی و روماتیسمی باشد.
نکات قابل توجه در مورد حاجی بادام اعلا یزدی
این شیرینی، نوعی شیرین خشک محسوب میشود به همین دلیل لازم است درجای خشک و خنک نگهداری شود، اگر قصد دارید حاجی بادام اعلا یزدی را به مدت بیشتری نگهداری کنید لازم است که آنرا در فریزر قرار دهید و چند دقیقه قبل از مصرف آن را در محیط آزاد قرار دهید و یا چند دقیقه در فر و یا ماکروویو بگذارید و سپس نوش جان کنید.
قاسمی –
از همه نظر برای من ایده أل بود، البته نظر اصلی نظر دوستان یزدی است که از شرینیجات اصیل استفاده میکنند ممنون