معرفی سوهان گزی زعفرانی پاشا
سوهان گزی زعفرانی پاشا از ترکیب گز و سوهان درست میشود و طرفداران بسیار زیادی دارد، زیرا مصرف کنندگان در یک محصول از ترکیب دو محصول خوش طعم استفاده میکنند. در تولید این محصول از آرد، شکر، کره، تخم مرغ، گلوکز، زعفران و… استفاده میشود.
در سوهان گزی زعفرانی پاشا، سوهان و گز آن جداگانه پخته شده و سپس گز صاف میشود و یک لایه سوهان ترد بر روی آن قرار میگیرد.
به طور تقریبی هر قطعه شوهان گزی زعفرانی پاشا دارای 42 کیلو کالری میباشد.
ویژگیهای سوهان گزی زعفرانی پاشا
سوهان گزی زعفرانی پاشا با استفاده از روغن حیوانی درجه یک تولید و تهیه میشود، این محصول با داشتن بسته بندی بهداشتی تک نفره و لقمهای یک محصول منحصر به فرد است.
موارد مصرف سوهان گزی زعفرانی پاشا
از سوهان گزی زعفرانی پاشا میتوانید برای پذیرایی در مهمانیها، هدیه دادن، میز دورهمی و مصرف در کنار چای و قهوه و… استفاده کنید.
شرایط نگهداری سوهان گزی زعفرانی پاشا
سوهان گزی زعفرانی پاشا را باید در جای خشک و خنک و به دور از تابش نور خورشید، نگه دارید.
نظر
هنوز نظری وجود ندارد.