شور و شیرین

خواص بادام هندی برای معده و لاغری

بادام هندی مربوط به کشور برزیل است و دارای محبوبیت بسیار زیادی است و در کشورهایی مانند ویتنام، هند و نیجریه به صورت فراوانی تولید می‌‌شود و در کل خوراکی است که طرفداران زیادی دارد و اکثر افراد به آن در آجیل علاقه دارند. در این مقاله قصد داریم که در مورد خواص بادام هندی برای معده اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم.

تاریخچه بادام هندی

در قرن شانزدهم درخت بادام هندی برای اولین بار توسط کاوشگران پرتغالی که از برزیل قایقرانی می‌کردند، وارد هندوستان شد و آن‌ها این درخت را در گوا کاشتند. کم کم این درخت در سراسر هند تکثیر و پرورش یافت و امروزه در مناطقی مانند غرب هند، آفریقای جنوبی، آفریقای شرقی، آمریکای مرکزی و همچنین آمریکا جز اصلی‌ترین صادر کنندگان بادام هندی هستند. همچنین بیشترین میزان بادام هندی نیز توسط کشورهایی مثل ژاپن، کانادا، استرالیا، سنگاپور و هنگ‌کنگ و کشور های شرق میانه خریداری می‌شود. در برخی کشورها مانند برزیل و نیجریه این دانه را چرخ می‌کنند و از آن کره نرم خوشمزه‌ای درست می‌کنند که بسیار لذیذ است.

خواص بادام هندی در طب سنتی

متخصصان طب سنتی معتقدند که بادام هندی دارای طبیعتی گرم و خشک است. مصلح‌هایی که طب سنتی برای بادام هندی در نظر می‌گیرد؛ مصطکی، عسل و ربوب ترش هستند. بادام هندی دارای خواص و فواید بسیاری برای بدن است. بادام هندی سرشار از موادی مانند پروتئین و مواد معدنی مانند مس، کلسیم، منیزیم، ‌آهن، فسفر، پتاسیم و روی است.  روی موجود در بادام هندی سبب تقویت مو و افزایش رشد مو می شود و از مواردی مانند ریزش مو و سفیدی مو جلوگیری می‌کند. از دیگر خواص بادام هندی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  • خواص بادام هندی در طب سنتیکاهش وزن و لاغری
  • جلوگیری از چین و چروک شدن پوست
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی در زنان باردار
  • جلوگیری از سرطان
  • تنظیم فشار خون
  • حفظ سلامت لثه و دندان
  • باروری مردان
  • افزایش انرژی بدن
  • تشکیل گلبول‌های قرمز خون و درمان کم خونی
  • درمان جوش صورت و آکنه
  • پیشگیری و درمان یبوست
  • درمان کم خونی در کودکان
  • درمان کبد چرب
  • ایجاد خواب منظم در زنان یائسه

خواص بادام هندی برای معده

بادام هندی مانند سایر آجیل‌ها برای سلامتی بدن خواص فراوانی دارد و به همین دلیل است که توصیه زیادی برای مصرف آن شده است. از جمله این خواص می‌توان به خواص بادام هندی برای معده اشاره نمود. بادام هندی یکی از منابع غنی از آنتی اکسیدان است‌. آنتی اکسیدان موجود در بادام هندی باعث خنثی کردن  و از بین بردن رادیکال‌های آزاد موجود در بدن می‌شود و در نتیجه باعث محافظت از بدن در برابر این رادیکال‌های آزاد و عوارض ناشی از آن‌ها می‌شود. آنتی اکسیدان‌هایی که  در بادام هندی هستند می‌توانند باعث ایجاد محافظی در پوشش داخلی معده شوند، بنابراین یکی از خواصی که بادام هندی برای معده دارد، ایجاد یک پوشش محافظ در دیواره داخلی معده می‌باشد.

همچنین بادام هندی باعث کاهش آسیب معده ناشی از مصرف الکل می‌شود. یکی دیگر از خواص بادام هندی برای معده این است که در هضم سریع‌تر و آسان‌تر غذا در معده نقش موثری دارد و باعث کمک به بهبود فعالیت سیستم گوارشی می‌شود. از دیگر خواص بادام هندی برای معده کمک به کاهش التهاب معده است.

خاصیت بادام هندی برای لاغری

بادام هندی دارای کالری بالایی است، اگر در مصرف آن زیاده روی نکنید گزینه خوبی برای رژیم‌های لاغری و کاهش وزن است. بادام هندی دارای فیبر است و اگر تنها چند عدد از آن قبل از غذا مصرف شود باعث کاهش اشتها و احساس سیری می‌شود و درنتیجه از پرخوری و افزایش وزن جلوگیری می‌کند. همچنین مصرف بادام هندی باعث افزایش سوخت و ساز بدن و درنتیجه به بالا رفتن سوختن چربی‌ها و کاهش وزن کمک می‌کند.

با خواصی که بادام هندی برای کاهش وزن و لاغری دارد، نمی‌تواند به تنهایی باعث رسیدن به وزن ایده آل شود، تنها می‌تواند به داشتن یک رژیم غذایی سالم کمک کند تا همراه با مصرف مواد غذایی سالم، روند کاهش وزن را تسریع بخشد. برای اینکه بتوانید به وزن مناسب و تناسب اندام برسید لازم است که سبک زندگی خود را تغییر دهید، یعنی یک رژیم غذایی سالم و اصولی را تنظیم کنید و با رعایت آن با داشتن تحرک و ورزش، به تناسب اندام برسید.

 

خاصیت بادام هندی برای لاغری

آیا بادام‌هندی سمی است؟

بادام هندی به طور طبیعی در مواد تشکیل دهنده خود، ماده‌ای سمی دارد که نام آن اوروشیول است. در بادام هندی خام، ماده سمی اوروشیول وجود دارد اما هنگامی که پوست بادام هندی گرفته می‌شود و بخار پز شده یا برشته می‌شود با قرار گرفتن در حرارت شدید کاملا از بین می‌رود و مصرف آن بی خطر می‌شود. به دلیل اینکه این ماده سمی در بادام هندی خام وجود دارد، بادام هندی تجاری را همراه با پوسته و به‌صورت خام نمی‌فروشند و به طور معمول آن را به صورت برشته به بازار عرضه می‌کنند.

مقدار مصرف بادام هندی در روز

یک وعده یک اونسی یا یک چهارم فنجان بادام هندی، مقدار مناسبی برای مصرف روزانه است.

مضرات بادام هندی

 

مضرات بادام هندی

بادام هندی در کنار خواص فراوان خود سرشار از اگزالات است که زیاده روی در مصرف آن باعث  تجمع و کریستاله شدن اگزالات در بدن می‌شود و عوارضی مانند سنگ کلیه و سنگ صفرا را در پی دارد. در نتیجه افرادی که دچارمشکلات کلیوی یا مشکلاتی در کیسه صفرا هستند باید از مصرف بادام هندی خودداری کنند. در اثر بالا رفتن سطح اگزالات در بدن علاوه بر اینکه کریستال ایجاد می‌شود، می‌تواند جذب کلسیم را نیزکاهش دهد. افرادی که به بادام هندی حساسیت دارند واکنش‌هایی آلرژیک مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب‌ها و … را از خود نشان می‌دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.